9/18/2007

VIKTIGT!!!

Tjena tuffingar!
Ingen annan än självaste Amanda som skriver ;)
Äntligen har jag fått tagit del av eriks vackra blogg! :D
Jag hade tänkt att berätta lite om 9:E's skoldag, men jag vill inte tråka ut er allt för mycket.
Dagens höjdpunkt var väll antagligen när Jimmy som vanligt sitter och driver med folk.
och idag blev olyckligtvis även jag drabbat av hans små påhitt ;p det var visst väldigt roligt att jag kunde kolla i kors med mina ögon? haha hursomhelst så dog jag själv av garv.
aja nu är jag för trött för att orka skriva mer! puss och kram sötnosar!



i can see something shiny , oh its the sun , no its a lemon , oh its just Erik collinder =D

Lite extra

Ett extra inlägg kommer här. Måste upplysa lite extra idag !

Sak nr 1. "Månadens sämsta inlägg" kommer tas bort. det är en alldeles för o-peppande utmärkelse. Folk kanske inte vågar skriva för att de är rädda för att bli stämplade som "sämst"

Grejj nr 2. Tack Julia för vackra skrivna inlägg, och tack Amanda för kommande inlägg!

Pryl nr 3. Gå in på den här sidan så kan du göra din egen simpsons-karaktär!


Lösenord panik!

Idag när jag kom tillbaka till skolan efter håltimmen så sa Amanda och Natta att nån hade vart inne på min pea. Jag trodde då att det bara var så att jag glömt logga ut eller nåt sånt dagen innan. Men när jag kom hem och loggade in så märkte jag att det fanns tre nya gbn. Då jag inte förstod va de handlade om så tittade jag i historiken. Där blev jag lite förvirrad :) För då hade "jag" skrivit nånting som jag inte alls kände igen. Började då panika lite för jag förstod inte vem som kunde mitt lösenord. Var precis påväg att byta det, men kom inte på vad jag skulle byta till. Då hade jag just berättat för min pojkvän, Daniel om att nån hade skrivit från min pea.
Han undrade ifall det var inatt, för han va inne på den då. Jag sa nej, eftersom det var på lunchrasten. Då blev han lite fundersam, och frågade vad "jag" hade skrivit. Jag sa att det va nåt om att om hon kände nån. Han ba; aha men det var jag.
*suck* haha :D minipanik för ingenting. Menmen det gör såklart inget. Jag älskar Daniel :D<3 håller mitt löfte och skriver det även denhär gången ^^

Måste bara berätta att jag har blivit kär i en låt. Ni vet Shrek-låten ? haha, "Halleluljah" heter den iaf :) Senaste låtförälskelsen. Ni kommer säkert få höra flera i framtiden ;)

Ha det bra allihopa för nu är dethär inlägget slut ! <3

Vill du hjälpa till med exklusiviteten?

Så här gör du om DU vill skriva här i bloggen:

Skriv en kommentar/påpekende till det här inlägget, med din epost adress (annars kan jag inte registrera dig), och om jag tycker att du verkar värdig så skickar jag en inbjudan till dig. Sen följer du bara instruktionerna.

Annars kan du skicka ett mejl till mig, till den här adressen:
Anledningen till att jag visar min epost-adress på det där viset är så att jag miskar risken för att bli spammad. Du minskar också risken att bli spammad genom att skicka ett mejl istället för att skriva en kommenter här på sajten, men det borde inte vara några problemas!

Jag hoppas att du vill skriva här!
/Erik - mäktig diktator-admin

Fjortis

Fjortisar är ett folkslag som ni, vanliga Människor, stöter på väldigt ofta i dagens samhälle. Det är så att tillochmed Jag har en sådan i min släkt - hemskt - jag vet, men det är den bittra sanningen.
Låt oss ta en titt på vad den (nästan) allsmäktige informationskällan Wikipedia har att säga om saken.

Taget ur Wikipedia;
Vad som ofta kännetecknar eller associeras med fjortisar är ett ständigt experimenterande med klädstil, grovt missbruk och överanvändande utav make-up, väldigt dåligt språk, uppträdande och relationer till vänner, familj och vuxna. Fjortisar brukar också dras till väldigt sliskiga och lyckliga poplåtar som anses vara skräp av i stort sett alla andra människor. Detta beteende är vanligt i den yngre puberteten då man söker efter sin identitet och brukar gå över vid ca 16-19 års ålder.
Fjortisar är omyndiga personer som ser sig själva som mogna nog att göra "farliga" och otillåtna saker som inte passar deras åldersgrupp, t.ex. dricka. Beteende som detta kan försvaras med "Dom andra gör/får det", "Det är ett bra sätt att umgås på", "det är gott", med andra ord, man försöker alltså visa sig coola och "vuxna" för sina kompisar.
'Det finns egentligen ingen bestämd form av Fjortis, utan nästan alla har sin egen uppfattning av uttrycket.'
Slut på Wikipedia information.

Min 'uppfattning' av uttrycket Fjortis är ganska på pricken vad som är nämnt ovan (därav Wikipedia fick den vackra titeln 'nästan allsmäktig'), men nånting annat jag förknippar med just fjortis är Emos, och då pratar jag inte om såna där äckliga riktiga emos som verkligen skär sig och håller på, blodar ner sina kläder och skriver kass poesi, jag pratar om attentionwhores på nätet som säger 'mitt liv är så miserabelt, jag vill bara dö.' men i verkligheten lever dom ett helt normalt och sunt liv, det enda dom vill ha är, som ni kanske redan listat ut, uppmärksamhet.
Jag menar hur mer patetiskt kan man betee sig?
Mer information kan säkert läggas till, men jag är lite stressad och hinner inte skriva mer.

/Zache

Dagens info-pastej, tisdag

Hej alla inbitna bloggläsare!

Nu är det så här att jag tänkte rapportera lite om dagen nu. För det första vill jag säga att det är alltid väldigt svårt att komma på vad man ska skriva, och den här gången lyckades jag krafsa ihop nått, men det är väldigt störande eftersom att jag kommer på en massa skaker under dagen men sen glömmer jag bort dom på eftermiddagen! Nu kommer dagens rapport ändå da!

Jag, Simon, Leo och Sasha har målat på skolans väggar idag. Det var lite kladdigt och smetigt men ganska spännande också. Efter typ trekvarts tejpande och en massa lyftande av utrusting och målarfärg, så lyckades vi måla hela väggen blå. Jag och Simon målade lite extra på våran gigantiska håltimme, så nu är det en blå vägg med lite gult på. Efter som att vi gjorde denna heroiska insats på vår ledighet så vi får sovmorgon nästa tisdag! Men det får inte Leo och alla ni andra!
Jag tänker även lägga in dagens ros här på bloggen och dagens ros-vinnare kommer visas högst upp i sidofältet. Dagens vinnare är Love, eftersom att han körde mig och Simon hela vägen hem till våra bostäder! Tack Love!
Jag såg i tidningen idag ett citat från någon av tjejerna i svenska fotbolls-landslaget, som löd så här: "Vi ger inte upp om det så står 0-0 efter 89 minuter!" Först tyckte jag att det lät bra men vid närmare eftertanke kom jag på att det vore väldigt dumt att ge upp i 89:de minuten, om det står 0-0. Om man ger upp då så förlorar man ju! När man håller på att spela oavgjort! Inte så genomtänkt kanske...
Jag vill meddela att om vi har lite flyt så kommer även allas favorit-kille blogga här också! Nämligen Farzan! Vi håller alla tre tummarna för det.
Sen så saknar vi alla Lise, som för tillfället är i tyskland, men som kommer hem imorrn!
I övrigt så leker väl livet som vanligt. Jag tror att det är kurragömma just nu.

Hej på dej, kramas med mej!
/Erik