9/19/2007

Kan man DÖ flera gånger?

Tjena mors sitter nu hära på kvällningen och funderar, Kan man DÖ flera gånger?
visst FAN kan man det!

People när jag såg denna film såg dog jag flera gånger...DOG av garv!
och som ni alla vet när det är någon rolig film.. betyder det: Ebaumsworld!
http://www.ebaumsworld.com/video/watch/36801
när ni sett filmen förstår ni varför jag säger: ÄGDA GRABBAR!
Förresten vad rolig att så många i klassen börjat skriva hära, roligt om alla skriver hära enda tills..man blir 20 :D haha,

Hare bra allihop,
En klockren HS är aldrig fel! / Jimmy

Glaaad igeen

Heeeejjj alla extremt glada människor ! :D
Kan berätta nu att jag inte alls är på dåligt humör längre :) Utan nu är jag väl uppe i 20 poäng igen, som vanligt.
Daniel förklarade för mig att enda anledningen till att han snackade med 'min kompis' var att det inte fanns nån annan att snacka med. Och camgrejen var att han trodde det var okej för att det var hon. Lixom, hon är väl ingen att va orolig över, sa han. Sen förklarade han att han älskar mig hur mkt som helst ^^ mohihi. Jag kom på att jag inte skrev att jag älskar honom i det förra inlägget, så därför skriver jag det med stora bokstäver denhär gången, JAG ÄLSKAR DANIEL. så. :D
Sen sa ju min kompis att han hade sagt massa gulliga saker om mig. Men i ilskans hetta så tänkte jag inte på det. Haha :D
Okej Erik, där kom fortsättningen. :D Inte lika lång, och definitivt inte lika arg. Men det får ni nöja er med :)
+ Amanda, jag har inte PMS :D
Pusssshejjjjjj gurkmos !<3

Emo

Att vara emo.

att vara emo kan ändå inte vara så lätt, tänk igentligen hur många som säger sig hata dom. jag kan hålla med om att dom är äckligt fula uppför sig som idioter som skär sig själv, jag menar hur fan kan man vara så dum att man sitter och skär sig själv ?! vem kan svara på de?
INGEN! jag fattar inte dom kan inte ens ge en vettig förklaring om varför dom gör de, en del säger sig ha onda andra inom sig som "beårdrar" dom att göra de, BULL SHIT!
hur fan kan man isåfall lyssna på någon som vill göra sig illa ? puckon endast!
de ända jag har kvar att till lägga är att säga att ialf JAG tycker att dom är helst störda och misslyckade människor.

Normal makt, emo slakt!

uppmuntrar-akuten.

för fan erik inte kärleks palatset, hur gay är inte det. diggar loves inlägg XD
fixa veckans sämsta inlägg nu, jag röstar på J-cop haha

Coool med musik

Hallååå allesammans!
Väldigt ballt med musik på bloggen!!
Jag trodde man inte kunde göra sånt :D
Haha sen kan man jue diskutera låtvalet.
Men som jag alltid brukar säga SMAKEN E SOM BAKEN

//Loove

HÖSTMYYS

Hallå alla glada människor! =D (bortsett från julia som antagligen har PMS eller något i den stilen)
Tänkte börja med att berätta om hur snäll Erik var som hjälpte mig och lilLerik med våra symaskiner idag!
När jag faktiskt försökte att sy med det där jävla miffot till symaskin började man ju undra hur dålig man egentligen är på det ;p
Hur som helst, så ville Erik& lilLerik tydligen ha en tävling om vem som hinner klart först och jag bangade inte! ( iförsig kanske jag borde ha gjort det) men iallafall, efter ett tag så råkar jag på något sätt sy mig själv i fingret och det var ingen vacker syn! dog nästan av blodförlust!! :O
haha okej, nu ljuger jag :D
jag sydde mig inte själv i fingret men skulle inte bli förvånad om jag nu skulle råka göra det! jag vann ju såklart vår lilla tävling, efter Erik alltså! :p
Måste dessutom påpeka att jag tror att jag är döv :O hör verkligen sjukt dåligt! ikväll ska jag se touristas ellerhur den nu stavas med nathalie!
det ska bli myysigT :D fast vore ännu mysigare om 2 till personer kunde kollat med oss! ;) (a)
haha men nu ska jag inte tråka ut er allt för mycket!
Tack och hej för mig! puss påEr <33

Kaffe-konst

Onödigt men jävligt koolt!

Klass 9e!


Ni som inte känner till klass 9e kanske har lite problem, men nu tänkte jag vara snäll mot er och berätta lite om våran klass.


Som i alla klasser så finns de nördar, mobboffer och dom sköna såklart.

Våra mobboffer är faktiskt ganska nya, dom kom och satte skräck i våran klass nu efter sommaren( HT 07)

de var inget possitivt!

En utav dom liknar nästan en kille fast hon e tjej, tror jag ialf.

En e totalt äcklig och pluggnörd.

En vill jag inte vara taskigt mot men hon går faktiskt ganska roligt.

Den sista är ful och försöker täcka de med typ 7liter smik i skallen, på lågstadiet åt hon kludd från strumporna och fick en sen i skallen, kanske är däför hon är som hon är^^

Nu till pluggisarna Mange o Markus. Dom verkar verkligen tycka att de är kul att plugga, en lektion kan ta slut men dom sitter kvar ungefär 15min efter att alla andra har gått, snacka om att ha ett liv.


Nu till oss som jag tycker är dom mest "normala". Vi är ett kill gäng och e tjej gäng, men ibland verkar de lite som att de finns två tjej gäng i ett och samma gäng. Nämner inga namn men jag tror en del som läser detta förstår vad jag menar ^^

Killarna då. Lillis, killen som kan allt och som kan bakåtvålter dessutom. Killen har alltid alla rätt på alla prov, nästan ialf.

jag orkar inte direkt nämna alla men lillis var jag bara tvungen att skriva om, de är ju trots allt han som äger bloggen (a).

En sak som är värd att nämna är nog David (jag), jimmy, leo, love och mange. De händer rätt ofta att vi terrar leo lite som sedan från något slags utbrott och som ber mange att hjälpa till lite, ( mange och leo är dom "stora" i klassen)

Men de slutar ofta med att leo ger sig efter att jimmy har gjort sitt "nackgräpp" på leo och mange brukar inte fortsätta själv.

De var nog de som var de som var de viktigaste om klass 9e men jag har säkert missat lite, men ialf ha en bra dag.


// Daizen ;)

Dagens info-pallsternacka, onsdag

Tja.

Okej nu sitter jag här igen och väntar på att uppenbarelser ska komma till mitt huvud och sen hamna på det digitala pappret... Så. Nu kommer dom!
Idag har vi än en gång fått se en massa trolleri-trick av Jimmy. Några bättre än andra, men ändå underhållande. Tack för dom roliga stunderna!
Idag har Leo och Simon bråkat om en sitt-plats. Dom sparkades en massa och slogs en heldel, men det slutade väl. David fick ge upp sin sittplats. Sen började alla sittplats-figters gå på 'Frank Porrson'. Love med. Eftersom att det vara typ 4 mot 1, så vart nog 'Frank' ganska frustrerad. Det löste sig utan blod. Faktiskt fick det en väldigt positiv utgång, för Simons nackspärr släppte nämligen pga bråken.
På slöjden lyckades Erik L. trä allas symaskiner med tråd, men lyckades sedan pajja sin egen. Stackare. Sen lyckades Julia med att ha sönder symaskins-tråden om och om igen (läs mer om detta på inlägget under). Stackare.
Efter detta hängde jag med Simon och love ett tag vid Hydro-macken, eftersom att de behövde några prao-papper påskrivna. Sen skjutsade love hem mig och Simon (idag igen. Tack Love<3). På vägen hem så lyckades vi även att tejpa ihop jordklotet lite. Eller iallafall slösa en tejprulle på en lyktstolpe. Det var väl min dag.
Imorrn blir det för hoppningsvis pizza med Farzan. 99 % chans sa han.

Juste!
Det är på det här sättet!
"Exklusiv omgivnings-analys" är ett alldeles för långt, tråkigt och krångligt namn. Det måste bytas ut. Om ni har sparat bloggadressen i favortier eller nått så rekommenderar jag er att ta bort den länken. Den kommer nämligen inte funka.
Den här gången måste namnet vara riktigt bra! För det är väldigt jobbigt med namnbyten. Alla läsare kommerinte fram på sidan för att de inte har hört om det nya namnet, och jag måste länka om en jävla massa saker! För att rätt namn ska väljas så gör jag en poll där man kan rösta på 5 namn alternativ som jag förser er med. Om inget av alternativen passar, så skriv ett eget förslag i "påpekanden" på det här inlägget! Hoppas att namnbytet inte blir allt för smärtsamt. Röstningen kommer bara pågå i 2 dagar så skynda er med att rösta.

Tack och hej, kramas med mig /Erik

Somthing glowing and shining is comming over the horizon! Is it the new bionicle? No, this is way to shiny! Is it the ultra vacuum-cleaner 3000? No, this is way to glowing! Ah, its just Amanda Johansen on her way to Källtorp!

hej alla glada människor :D

Hej alla människor, i motsats till julia så är jag faktist inte ett dugg sur idag :) idag har faktist allt gått bra :)
thihi, förlåt för att jag tog din rubrik julia, och med rubriken är jag faktist inte ironisk,
men jag ville liksom pigga upp alla.
eftersom julia gb:inlägg inte var så upplyftande :D:D
hahah, men det har gått väldigt bra för mig idag,
jag var med på idrotten idag inga problem med det, matematiken gick bra =)
lunchen var också rätt så okej :)
och no:n var sådär =/ men slöjden blev skitbra ! haha jag är nästan klar med en bebis klänning :D det var min dag :D lite senare idag så ska jag till skolan kolla på en film med tjejgruppen, så i stort sett har min dag varit lyckad till jämförelse av julia :D:D
puss puss alla läsare !

Argast på Jorden.

Hej alla glada människor !
Själv är jag inte en av er. Jag är på så dåligt humör att jag skulle kunna spy. Allting har bara gått åt helvete idag.
Allt började med att jag och min kompis blev sams igen efter ett stort bråk som pågått nu ett par veckor. Det var igår kväll.
Sen så skulle Daniel komma hit klockan sex imorse så han bestämde sig för att inte sova så det inte skulle bli svårt att gå upp. Så imorse klockan fem så ringde min telefon. Jag svarade, och det var Daniel. Undrade såklart varför det var nödvändigt att väcka mig efter så lite sömn men han ville tydligen bara prata med mig. Jag ville sova. Visst saknar jag honom hela tiden när jag inte är med honom men jag var trött. haha. Sen la vi på, men han ringde innan han skulle åka igen. Det var halv sex. Klockan fem över sex så vaknade jag och tittade på klockan. Daniel skulle komma hit klockan 6. Jag flög upp ur sängen och ner för trappan. Utanför dörren var han. Stackarn hade väntat där ett tag. Menmen iaf, så fick han nog inte vara här för mina föräldrar, men dom fick inte reda på att han va här förns han skulle sticka till skolan och då kunde dom inte säga så mkt om det.
Sen skulle jag till skolan och för ovanlighetens skull så hade jag tid kvar innan jag började när jag kom fram till Kallhäll. Jag gick till idrotten och kom i tid för första gången på länge. Det låter väl ganska bra änsålänge? Men det blir värre.
På idrotten gjorde jag illa mitt knä. Inte så farligt det heller. Men då var ju min kompis där, hon jag blivit sams med dagen innan, och hon sa att hon hade suttit uppe hela natten och chattat med Daniel. "Jaha.." tänkte jag då. Men brydde mig inte mer om det just då. Sen fick jag reda på att de hade haft cam med varandra. Då blev jag sur. Anledningen till det var att Daniel hela tiden säger att jag inte ska ha cam med andra killar. Faktum är att senast igår undrade han om jag hade det. Jag sa nej. Det var såklart sant. Han tkr det är onödigt att jag visar mig i cam för andra killar. Då sa jag att samma gällde för honom fast med tjejer. Han ba ja det är klart. Bra tyckte jag då. Men så hade han det endå. Med min bästa kompis. Hela natten. Och dom har vart på g. Iochförsig så dissade han henne för mig. Men det hör inte hit. I alla fall så störde jag mig på detdär hela dagen.
På matten satt jag med min kompis och kunde inte tänka på annat än att hon och min pojkvän snackat hela natten medans jag sov.
Efter den lektionen hade vi lunch, och hon gick hem. På lunchen så hände inget speciellt otrevligt. Förutom att jag var tvungen att springa upp till skåpen igen för att hämta laktospiller. Men det var inte så farligt heller.
Efter det så hade vi no. Där börjde jag bli förbannad. Jag satt och skrev "DöDöDöDö.." i små bokstäver på hela överdelen av mitt papper. Då förstod de andra tjejerna att jag var sur, och undrade varför. Jag berättade, och dom förstod precis.
Lektionen efter det var syslöjd. Där var jag sur redan från början när jag kom in. Inte nog med allt som redan hänt, så gick min tråd på symaskinen sönder SJU GÅNGER! jag måste ha slagit något slags rekord, seriöst! Alla andra blev klara, förutom jag. Det är väl i princip det som har hänt fram tills nu. Eller jo försten, när jag skulle hem med moppen så var det typ "kö" överallt, så jag fick stå och vänta hur länge som helst på alla ställen jag skulle svänga in.
Det ska nog vara allt. Sen så ska jag prata med Daniel när han kmr hit halv fem. Just nu är klockan halv fyra så det är en timme kvar. Får hitta nåt att sysselsätta mig med under tiden då. Jag kmr säkert skriva här igen ikväll för att berätta hur hela skiten gick. Så vi hörs då.
Med Förbannade Hälsningar, Julia.