9/20/2007

Regnbågar, hallå?!

HAHAHAHAHAHAHAHHAHA !!! :D
Dagens inlägg har vart ganska roliga eftersom att nästan allt handlade om dendär curryluktande gabianen. Det såg jävligt roligt ut, sättet hon sparkade mot stackars Love :P Hon typ, sparkade varje gång hon tog ett steg. Haha, så såg det ut från platsen jag satt på iaf ( och jag satt längst fram och längst bort i klassrummet, så såg nog sämst av alla, men endå! ) :D altså, inte för att va taskig dårå ^^

Föresten. Så kom jag på typ hundra saker idag under dagen att skriva här, men glömde bort allt nästan. Förutom att regnbågar inte har något slut. De orsakas av att solens strålar lyser genom vattendroppar, och att färgerna i ljuset bryts. I wikipedia står det "Då en ljusstråle träffar en regndroppe bryts den först av då den passerar regndroppens yta. Mot regndroppens bakre sida sker en reflektion vilket gör att ljusstrålen återspeglas. Till sist bryts ljusstrålen en andra gång då den passerar ut genom regndroppen." Kommer ni inte ihåg att vi hade det på NO:n förut? :) Man ska inte alltid tro på allt man läser i sagoböcker! :D Det är lugnt, jag har inget liv, så jag har tid att bry mig om helt oviktiga saker :)

Min dag har vart ganska bra. Till skillnad från igår så har jag faktiskt vart på ganska bra humör. Skolan var tråkig, som vanligt på en torsdag, men jag försov mig så missade hl-tiden. Sen på tyskan så var det bara tre där ( jag själv inräknad ) så vi fick gå efter typ en kvart. Imon ska vi dock ha läxförhör tyvärr :S Varning till Lise och Jacob :)

Sen ska jag vara med min älskade Daniel imon. Vilket påminner mig om att jag måste skicka låtar med honom till Perik. Men iaf, i bring lite omväxling en sånhär dag full med curry! Skriver om regnbågar istället för CURRY :D Jag älskar Daniel <3
Ha det bra alla BLOGGERRSSSSS <3

TJEJER!

Haha jag och love sitter och chattar med en tjej som vi båda "känner" så snackar vi om hur killar tar tjejer (asså vad en kille vill ha hos en tjej) en bit av våran konversation som jag tycker var OTROLIGT ROLIG!


Jimmy - 2fast4u säger:
hur är dom andra killarna då
gabriella, säger:
som Love, spanar in TUTTARNA och om man är populär, mycket smink och sånt. inte personligheten!

HAHA TYPISKT LOVE INTE SANT?! haha

KLOCKREN!
Hejdå Puder Huven / Jimmy

tjollahopp människor

idag var det en konstig dag, hur trött som helst, kunde inte sova igår natt och "försov mig" imorse. jag gick hem från skolan efter so:n och somnade på soffan direkt efter min tomat och mozzarella (som är världens godaste skulle kunna äta det istället för godis)
Jag slipper träningen idag också! faan vad skönt.
Nu ska jag dra till hemköp med hanna och köpa någonting tråkigt, hon tvingar mig.

tjaadå

Dagens info-tomat&mozzarella, torsdag

Yo, my bros!

Då sitter man här igen, nördig som få och söker desperat i min hjärna efter innehåll som ska roa er!
Idag så har det varigt bråk på källtorp. Eller kalla det vad ni vill, jag föredrar ordet: "tjafs".
Men det står om det där i alla andra av dagens inlägg så jag skiter i att försöka återge min version av det hela.
Lise har kommit hem från tyskland vilket hela sverige hyllar och firar. Förhoppningsvis så ansluter sig lise till oss andra blogg-nördar. Det är ju faktiskt lite kul att skriva också.
Jag har ju gjort en undersökning om hur många glädje poäng som den här bloggen bidrar med och, förvånans-värt nog, så tycker 68 % att vi bidrar med 4-5 plus-poäng! Det är som att gå från neutral till prima-ballerina, Eller som från prima-ballerina till obeskrivlig hyper extas. Ganska bra jobbat, teamet!
Lise har idag också bidragit med en ganska idiotisk teori om att man kan kan spara in på skol-energi, och att man därför ska "spara" sin energi till gymnasiet. Det var nog igentligen bara en ursäkt för att gå hem från språket och matten, men den ledigheten har hon väl förtjänat efter sitt hårda skidåkande, tycker jag!
I röstningen om det nya bloggnamnet så leder just nu "Uppmuntrar-akuten", med "Kärleks-palatset" hack i häl.
Jimmy ska från och med nu vara bloggens DJ, och förse den här platsen med juvliga toner. Jag har även fixat så att man kan pausa eller snabb-spola musiken nu. Über hype!
I övrigt så är det bara förjävligt kul att alla har börjat skriva här. Hoppas det håller i sig.

Hej på dej, kramas med mig!
/Erik

20 september 2007

hej allihopa ! idag har det varit en normal dag för mig, började skolan 08.30 med jävla hl-tiden, sen så fortsatte vi med engelska och gjorde ett prov.
Men sen var det dags för mig & amanda att gå på elevrådet, haha amanda blev sekreterare i styrelsen och jag blev ordförande :D
amanda är ju såklart min högra hand !
HAHA, ajuste ! lise har kommit hem idag från tyskland,
och jimmy och love tjafsade med fahria och hennes kusiner.. love fick ett finger i ögat eller snarare handen i ögat,
thihi inte kul för lilla love :(
efter lunchen var det so.. med "kära" jeanette,
sedan hade vi ett till möte men det var typ styrelse mötet,
där alla i styrelsen fick vara med..
efter det åkte jag och julia till upplandsväsby för att skriva på pappret till praoen som vi egentligen var tvugna lämna in igår :p
tyvärr är jag inte så punktlig, och sen skjustade julia mig till centrum,
efter hon lämnat mig,så gick jag hem till amanda, där jag nu sitter på golvet med amanda och nathalie och skriver för er vad jag gjort under den hära dagen,
japp, vill inte uttråka er för mycket så nu ska jag dra mig tillbaka,
ha det bra alla bloggare pusspuss ! <3

ETT LAST FULLT MED KÄRLEK

Tjena folket!

Som alla vet så är vår Lise tillbaka igen! + på kanten.
Dagen börjare med bråk och Love fick oturligt nog besöka vår hemska skolsyster.
Vad bråket handlade om är jag inte riktigt säker på men det är mindre viktigt.
Min dag bestog av massa möten med elevrådet, men jag klagar inte! missade som tur var en hel del lektioner, bl a språk =D

Dagensord:

Arabies (citerat av Lise Hagström)

I samband med jimmys rivsår i nacken, Arabies måste ju nästan betyda att man har fått rabies från en Arab som smittat en med det? Det är ju nästan troligt! haha vem vet? kanske kommer att finnas med i Ordboken snart!

Imorgon ska jag Fotograferas mellan 17.00-20.00 och det känns ju sådär.. Haha tydligen godis tema och jag ska fotas med 4 skit snygga killar :p återkommer om det imorgon kväll :) juste, eftersom fotograferingen håller på så länge kommer jag inte hinna kolla på bio med nathalie erik och max så vi kollar film hos mig istället :)


PUSS PÅ ALLA KÄRLEKSFULLA KISSAR DÄR UTE!

Luktar du illa?

Halloj bloggnördar! har är david igen med ännu ett coolt inlägg :D

Idag började dagen nästan helst normalt, man var helt död när man skulle gå upp, orkade knapp äta.. aja skit i de nu, vi går till de viktiga. Jag och jimmy traskar in i skolan går upp och låser in våra grejjer i skåpen och sätter oss sen och väntar, eftet oss så kommer big loo in luffandes och sätter sig brevid jimmy. ialf, sen går el gambia girl förbi och love o jimmy måste ju som vanligt dra upp tröjan för näsan och visa de för henne, ( hon luktar nämligen lite illa, enligt love så har hon kurri under armarna) Gambia girl går då till anfall och går mot jimmy och love som snabbt flyger upp från bänken och springer runt en pelare, gambia girl frågar med hög ton varför dom spring, love får fram ngt som låter ungefär: för du luktar som fan, eller ngt sånt. hon följer sedan efter jimmy o love som springer tillbaka och jimmy sätter sig men love fortsätter. hon går då fram till jimmy och tar tag i hans tröja och drar iden och frågar varför han håller på för, jimmy skriker då: rör mej inte fattaru, och ställer sig upp på bänken, jimmy puttar bort henne och hon knuffar tillbak, efter lite tjafs så går hon tillslut iväg och man kan äntligen ta ny luft. men innan hon går så kör jimmy en "fly kick" i ryggen på henne så hon nästan får tårar i ögonen.

sen drar hon och vår engelska börjar. ( de gick fan rätt bra för mig (a) )

men sen mitt i provet så kommer tjejer och nu har hon backup.. hon hade nu hämtat två kusiner. mitt under lektionen kommer dom in och säger att dom ska lösa ett bråk med jimmy och love, vimsiga linnea fattar inte vad som pågår så hon tillåter de. efter en stund hör man ngn skrika som fan och sedna kommer love backandes mot klass rummet med en ilsken gambian kusin efter sig som sparkade och slog mot honom.

de hela sluter med att love hade fått en nagel i ögat och en sönderdraget halsband.
men för utom de så var de mesta under dagen lugnt! :)

/Daiz powaah :D