9/21/2007

shit vilken tråkig kväll, :(

hej alla bloggare ! nä själv sitter man hemma klockan är 23.25 och har inte ett skit att göra.
kom nyss hem från maria sandström var där med anna:) kollade på film ( she's the man ) och tjockade i oss massa godis och cider, maria åt faktist naturgodis, om någon är intresserad.
vädligt kul actully :) japp, nu är jag bara ganska trött och vill typ gå och lägga mig.. juste min älskade bror har kommit hem från skolan, han ska åka iväg igen nu på söndag om jag inte har fel..
njaa, inte så mycket mer att berätta att det har varit en dag med vädligt dåligt humör hit o dit.
imorgon ska jag umgås med julia och daniel :) kolla på film och tare lugnt :D:D
sho hej leverpastej ! <3

Har tråkigt

Tjosvejs !
Ser att det ännu inte kommit något extremroligt inlägg. Ville bara påpeka det. Typ.
Själv har jag tråkit, så skulle därför vara glad över något uppiggande :) Men jag sitter hemma hos Daniel, som för tillfället är och hämtar pengar hos sin morsa. Så jag är heeelt ensam här. Lyssnar på ngt beat som Daniel ska göra en låt på till mig sen. Tredje gången jag lyssnar. Måste byta. Haha :D Fast nu stängde jag bara av. Och nu kom Daniel. Så nu har jag väl inte tråkigt längre :D Ska gå och äta :D Jag älskar Daniel <3
Föresten så kom jag på att efter Perik så är jag nog den som skrivit flest inlägg. Det ser så ut iaf om alla lagt sitt namn som "etikett" :D Mohahaha
hheeejjjdddåååhhh :D <3

fredag 21 sep

dagen började iaf bra, men dom sista timmarna har vart sämre. en person på den här planeten hatar jag så mycket, att den orkar hålla på! seriöst har den ngt problem, den förstör mitt underbara liv. aja skit samma. jag e ledsen och sur nu.

Dagens info-köttbulle, fredag

Idag har allt varit lugnt. Lise tänkte skolka idag igen från språket, men det gjorde hon inte. Mycket duktigt. Dagens prestation. Dessutom så löste det ju sig på läxförhöret.
På SO:n vann jag 4 av 6 jobb-intervjuer. Känner mig stolt som en tupp!
På matten började Simon, Jimmy och Lise rita på varandra med bläckpennor. Alla vart ledsna, och en aning blåare. Undra vem som börja? Det kan ju någon av ovanstående rapportera i "påpekanden".
Lise skulle till staden med sin syster så det vart ingen skjuts av henne idag men love bidrog så gjärna med transport till min ytterdörr, (Tack <3) så jag kom hem snabbt och smidigt ändå. På vägen hem kastade Simon ett ekollon på nån väldigt hårt i ryggen, och vi såg Zache mitt ute i ingen stans (Kolarängen). Undrar vad han gjorde där? Ett av livets mysterium.
Jag har även fått i uppdrag att göra en loggytyp till källtorps skol-tröjjor, så man undrar ju hur det blir.
Ja, nu har väl jag tömmt mig själv på info, och jag är jättetrött så jag måste sluta här.

Tack och hej, kramas med mej!
/Erik

Präst Julia

Hej alla kossor :D
Jag är på väääldigt bra humör idag, och höll nästan på att kissa på mig på matten för att jag skrattade så jävla mkt :D
På so:n så fick jag jobb som präst, vilket passar mig sååååå bra eftersom jag tror verkligen på gud! ( INTE :) )
Ehm, iaf så fick ju våran duktiga vän Perik alla andra jobb förutom florist som då Carla fick. Duktigt Perik :)
Men nu är jag osocial mot min älskade Daniel som sitter på stolen bredvid mig och ser väldigt uttråkad ut. Så vi kanske hörs senare elr nåt :D
JAG ÄLSKAR DANIEL :D ( höll nästan på att glömma, förlåt Daniel (a) )
PUSSSSSSSS HEJDÅ :D du är en aprumpa <3