9/24/2007

Sluta skriv så mycket

Som titeln lyder skriver ni fasansfullt mycket, vilket kan vara positivt men jag har beslutat mig att vara pessimist.
Min dator är pajj vilket begränsar min tid framför datorn rätt så mycket för då finns de bara en trög liten mac som jag kan använda och har ni en aning om hur segt det är att bläddra på den här?
Det tar ÅR att logga in etc etc så jag är väldigt frustrar.. er... rad..? (stavning wth D:.)
Dessutom med era inlägg så flyger mina über bra inlägg till botten av bloggen! skäms! men det kan jag tacka den tidlösa bloggen till, vad den nu heter, om Erik nu uppdaterar den.
Eventuella skriv fel/särskrivning är inte mitt fel.

I vrede,
/Zache

Bara oavgjort

Det blev bara 1-1 mellan AIK och Djurgården tråkit tycker jag för att nu fycker inget lag i toppan av allsvenskan men som tur e leder Djurgården fortfarande :) och har 2 "lätta" lag kvar av 3 matcher vilket gör att dom fortfarande har en god chans att vinna allt men det blir inte lätt erter som att det är sex lav inom tre poäng!!! Det är otroligt jämnt och det blir inte lätt för djurgården att vinna men det gör dom endå för att dom är Best!!

Det är dåligt att inte vanliga kanaler som 3, 4, 5 m.f. sänder allsvenska matcher, nu sänder Canal+ Spotr 1 dom och hur många har dom kanalerna. det tycker jag är mycket dåligt för är t.ex. Victoria Backhams liv i USA (som sändes på 4 idag kl 8) mer intreesant en ett Stockholmsderby som kan avgöra hela Alsvenskan?

Heja Djurgården!!

Dagens Komst.

Hejsan alla glada och icke glada främlingar...

jag skulle vilja berätta en kort historia om hur min dag har varit, jag tycker den varit allt för spännande för att ens skriva ner det, men avslöjar ändå för att visa min snälla sida "haha".


Jo... Det börjar ju då som vanligt med att man vaknar upp pågrund av att alarmet slår på, nej du. Så var det inte denna gången, nu var det något helt annat. Väckar klockan hade jag inte ställt och morsan ringde 07:40 på morgonen och sa att jag skulle kliva upp (jag brukar gå upp halv sju och ta bussen som går 07:14.)

Jag var helt slut och la inte ens märke till att klockan var så mycket. Så istället så tänkte jag på att jag skulle ringa Julia på morgonen när jag vakna för att väcka henne. Så gjorde jag det och så frågade hon varför jag inte stuckit till skolan, så kom jag på då att klockan var så mycket haha, lite klantig får man väl vara.

Så jag fortsatte med att sova efter vårat lilla samtal och vaknade ca: 14:00. blablabla, tog bussen till Julia 14:29 och kom fram 15:00 så väntade jag tills Julia kom hem som var ca: 15:15.......

visst är det roligt när jag berättar i detalj hur min dag varit?


Så har vi varigt hela dagen sen åkte jag hem.. Fifan vad roligt historia HAHAHA asgarv föfan!
Nerå, nog med dagen.. man har väl alltid andra saker att berätta?



ni kan ju passa på att ladda ner mina 2 nya låtar, gjorde två covers på låtarna "Jeff Buckley - Halleluljah" & "Ronan Keating - Say Nothing At All"

Här är länkarna:
Halleluljah - http://www.speedyshare.com/730519537.html
Say Nothing At All - http://www.speedyshare.com/456176585.html


Hoppas ni diggar :)


Det har inte hänt mycket så jag orkar inte skriva något..
Checka gärna in min sida som inte är färdig än: www.dany.se.nu

ÄLSKAR JULIA! <33>

platttång's kris och myspys

Hola!


Ännu ett inlägg av ingen mindre än Amanda!


Tänkte först berätta om en rolig grej som hände igår ;p


Jo det var så här, alla här vet ju att jag är sjukt beroende av min platttång och att alltid ha platthår. Hur som helst, när jag kom hem i söndags morse får jag reda på att min kära syster hade min platttång och inte kommer hem förens 19.30 på kvällen så jag fick panik. Jag låter säkert väldigt löjlig just nu men utan platttång är mitt hår katastrof ;o men så kom jag på vad Lise sa i skolan om att man kunde platta sitt hår med strykjärn :D det tyckte jag lät som en utmärkt idé! så jag tar fram strykjärnet och strykbrädan. Men som tur var stoppade camilla mig och tyckte att jag var galen. Haha, men nu är allt löst och min plattång är tillbaka :D





måste bara ta upp en en konversation jag jimmy och carla hade i skolan :





Carla: amanda du är verkligen min högra hand!


Amanda: haha vad gulligt av dig!


Jimmy: aa men amanda du är min vänstra pungkula.


Carla: men vadå, amanda är väll inte liten och hårig?



Jimmy the man

Ledsna Carla

tjena alla läsare !
jag måste bara säga att idag har det var en dag som inte var så speciellt bra, har typ haft huvudverk hela dagen sen imorse...
inte bra inte bra. Jag har haft en dålig dag, alla måndagar är dåliga dagar =(
har inte haft en ända bra måndag.
min faster är döende, inte så rolig nyhet.. a är inte på så bra humör just nu när jag fick reda på det av min pappa.. han mår inte heller så bra just nu, men det går över med tiden.. liksom finns inte så mycket att göra hon är ju i chile så lite svårt att komma dit på några dagar..
men ja nu har jag inte lust att skriva mer, tror ska lägga mig ingen bra dag idag..
vill bara att morgondagen ska komma. då är det fördjupning & musik, då får man hoppas att dagen blir en aning bättre,
puss och kram,dränk en svan

Rest In Peace, Siv <3

Nu kommer dagens så eftertraktade inlägg från mig :)
Jag vet att ni alla älskar att läsa mina lååånga dryyga meddelanden, som för det mesta handlar om Daniel.
BlaBlaBla :)
Idag har iaf vart ASTRÅKIG. Iaf i skolan. Fast som tur var slapp vi tyskan. Det var braa. Fast sen så skulle vi ha idrott. Det sög :) Och som alla ni säkert märkte, så stog jag bara vid sidan och kollade på ungefär. Förutom i början, när det var frisbee-regn.
Men så skulle jag och Sandra åka till jakan och kolla om vi fick bada på onsdag, fick inget svar.
Sen var jag självklart med Daniel resten av dagen. Mys <3
När Daniel hade åkt hem så var det något pappa ville berätta. Min granne, som har bott precis bredvid oss hela mitt liv, dog idag. Hon var död när hennes man kom hem. Stackars Kjelle :( R.I.P Siv <3
Så jag avslutar inlägget med en tyst minut. <3

hahaha

kolla in den här mina kära kamrater XD http://www.youtube.com/watch?v=_7KBnyweNxg

Begravning

aa nu skriver jag igen. Jag tror nästen att jag börjar bli beroende av den här bloggen :) för att jag har redan tappat kollen på hur många gånger som jag har varit här idag. Men jag vet inte det kanske bara är än så här sak start sak jag vet inte.

I övrigt så har jag inte gjort något sen jag kom hem känns det som, jo det har jag ju vi begravde min broders hamster som typ bröt benet igår när han rammlade ner från ett bord. appropå att bryta saker så har jag fortfarande ont i handleden, Simon :(.

Men nu hinner jag inte skriva mer ty jag har innte gjort svenska läxan till i morgon så jag ska ta och göra den nu!

Ses!!!

Dagens info-gröt, måndag

Hej ghetto-gangsters!

Idag har vi sett en snubbe med tvångst-tankar. Riktiga tvångst-tankar. Han gjorde en massa skumma grejjer, tillexempel som att byta om mitt i kallhäll, eller att räkna stegen innan han går dom. Ganska synd om han faktiskt. Tänk vad segt hans liv måste bli.
Annars flyter väl allt på som vanligt.
Juste! Jag ska ju göra källtorps skol-tröjor (kanske). Så här kanske de ser ut: (Detta är oerhört exklusiva bilder från Eriks ännu inte släppta "Källtorps-kollektion". Klicka för att förstora)

Jag jobbar även på en Simon-version, men det är inte färdig ännu. :)

Tack och hej, kramas med mej!
/Erik

:D

byyyyt musiken!

Legenden från ängjsö!

Du känner kanske ingen namnet ängsjö, men för er som inte vet vad de är så kan jag berätta att de är en mörk och öde plats. här bor Farbror gnäll och han sprider skräck är hela stället, igentligen så heter han Kell men jag kallar han för gnäll.
men skit it de nu, farbor gnäll är en väldigt sur och tråkigt person och han visar säg nästan aldrig på ngn allmän plats. men så idag så kommer han helt plötsligt fram till mej i källhälls centrum och skriker ngt åt mej som jag inte riktigt uppfattar, jag var så paff att se han där.. men ialf, så har han sett att jag står och vickar på en stålpe och de måste han direkt gör ngt åt, ( killen tror han e samhällets polis). så kommer han fram och skrier och har sig och jag o mina polare käftar emot lite, sedan går han och syns inte på ungefär 15min, då ser vi att han helt plötsligt sitter i sin bil och åker iväg! fan också vi som hade tänkt att hämnas lite på han men då förstörde han de oxå :S..
de syntes en annan skumm person i kallhäll idag oxå men de får ngn annan berätta om :D

/ Dr. DAIIIIZZZ !!! :D