9/26/2007

Musik-tröjan anländer!

Här är ett av förslagen på källtorps nya skol-tröjor. Vart just färdig!

TV-Shop-tabbar

Se och... aoch!


Dagens info-mos, onsdag

Hey!

Jag tänkte förklara en sak! Ni som bloggar ganska regelbundet vet att man kan lägga till "etiketter" på sina inlägg. De är till för att man ska kunna hitta inläggen lätt igen. I vanliga fall så lägger man bara dit ett/flera ord som man tycker passar till texten, och sen så är man nöjd, men jag har kommit på att om man är lite duktig så kan man använda den här etikett-funktionen till att dela in inläggen i kategorier! :D
Men för att detta ska funka snyggt och smidigt behöver jag lite hjälp från er. Lägg helst inte dit en etikett som inte redan är registrerad som en kategori. Alla etiketter som du kan använda finns listade i "Kategori-rutan", som ligger en bit ner och till höger på huvud-sidan. Om det skulle vara så att du faktiskt känner att det skanas en kategori, så får du givetvis lägga till en ny etikett, men se till att det följer de här enkla reglerna bara. (Så att inte kategori-rutan blir smockfull)

• Se till att den nya etiketten är en kategori. Alltså lite övergripande. Tex. "Hund-agility" är alldeles för specefikt, men "Sport" är ju en etikett som funkar utmärk som en kategori!

• Skriv etiketten rättstavad och med första bokstaven stor. (Annars blir det så fult)

Det är jättebra om ni hjälper till att sätta dit etiketterna på era egna inlägg, så slipper jag, men det är upp till er! :D

Snart är det dags för "månadens bästa inlägg" att koras! Spännande!
Bloggen har snart fått 100 inlägg! Ambitiöst av er alla!
Ja, det var väl typ allt, hoppas ni fick lära er nått!

Tack och hej, kramas med mej!
/Erik

Ledsen

Hej först och främst tycker att namnet på denna blogg är fel eftersom man inte blir glad när man kommer in på bloggen. Alla verkar vara så ledsna. a, simon håller med mig. Så antingen byter bloggen namn eller så skriver ni roligare inlägg fattarni? Mackis kom igen hitta på nåt roligt fööö fan!!! ;D Oh, ursäkta jag ber om ursäkt om jag var uppnosig.

Det var allt glada hälsningar från mig

pussilipuss på alla <3

hej kompisar

Hej, a

En rolig dag!

Hej!
Idag är jag jag faktist mycket Glad :D Det beror nog mäst på hur dagen idag har varit. Enligt mig så har den varit mycket bra!! Den började med klädsim som dock var lite jobbit men ändå mycket roligt :D men det var tråkit att rutschkanan var stängd :(
Sedan så slapp vi ju hela matten (det var ju lite tråkit men skönt) och vi behövde inte skriva ett ord på NOn, Mycket skönt och sen hade vi ju bara slöjd kvar där mitt jobb faktist går frammåt!!

Nu hinner jag inte skriva mer för att jag ska snart iväg och spela fotboll och innan det måste man ju käka något så vi ses!!

Ha en fortsatt Glad dag!! :D

Fler onödiga inlägg!

Ännu en glad dag :D
Idag är jag glad :D Imorse var hela klassen i Jakobsbergs simhall och simmade klädsim. Det var väldigt jobbigt och jag blev trött i benen och magen. Fråga mig inte ens varför jag blev trött i magen för det har jag själv ingen aning om. Sen segade vi oss ganska rejält tillbaka så vi slapp hela matten.
På eftermiddagen hade vi syslöjd. Det var kuul. Gör framsteg med byxorna. Fast nu kmr vi inte ha nån på några veckor. Först äre ju praon i två veckor, sen så har inte jag, Carla, Amanda, Perik & Erik nån för att vi är för mobbade för att vara där.
HAHA, Har ni saknat mig föresten? Jag skrev faktiskt inte igår. Jag tyckte nog att det såg lite tomt ut här. Inga helt onödiga inlägg. SKUMT! Jag måste säga att det skulle vara mycket roligare om lite fler skrev konstiga inlägg :)

Hejdå potatismos!