9/27/2007

99, chill :D

Nu tror jag att dethär blir det 99onde inlägget. Mycket lycklig :) Mycket tuffare än det hundrade för det är så originellt. 99 är ett bra nummer. Som i det nya kapitlet i matte så är talet 9 ett bra tal. Ush. Hata matte lektioner. Det enda som är bra med dom är att då får man ta det lugnt. Då behöver man inte arbeta för Mats bryr sig endå inte. Han får bara damp på dom som brukar låta mest.
Imon äre So-prov. Har inte tränat någonting alls, så måste typ göra det nu. klockan är 23:23 nu föresten. Borde kanske gå..
Måste bara säga, det verkar vara lite kamp här nu i sista minuten mellan er bloggare vem som ska få månadens inlägg. Jag håller mig utanför, för jag vet att jag inte kommer vinna :) Om man skulle få rösta, så skulle mina inlägg få minus röster.
Puss på er alla, och lycka till på provet tomorrow <3

mmm. a,

skulle bara säga att idag har jag ätit 1 bigpac polkagris paket, och 2 halvliter paket med krossad choklad

Dagens info-fläsk, torsdag

Mmmm!

Idag är jag ganska lycklig. Det är bra. Vi har bara ett lätt prov imorgon så allt är lugnt. Idag hade vi i klassen en intressant konversation om livet och universum. Men vi kom väl mest fram till att Helene hade varit inrednings-designer i sit förra liv. Sen så har jag ett roligt citat från dagen:

Lise: Det känns som att mitt fläsk... fladdrar.

Love: Ja, då blir man ju hungrig!

Underbara människor båda två.
Sen så måste jag säga att jag gillar Davids inlägg om kärlek GROVT mycket. Oerhört vackert. Och så ska jag meddela att jag är lite upprörd över att det är så svårt att hitta en vinnare till dagens ros. Det är alldeles för få goda gjärningar runt mig. Mer om det i ett annat argsint inlägg.
Men annars är allt på topp!

Tack och hej, kramas med mej!
/Erik

*Gäsp*

Idag, på tyskalektionen, råkade jag somna.
Ni kanske hörde det av Leo, Julia eller Lise.

Jag vet inte riktigt vad som föll i mig men Leif, vår käre lärare, tyckte att jag såg ut på något sätt. Jag kommer inte ihåg hur han uttryckte sig dock.

Jag hade inte pluggat på glosorna, eller gjort en mind-map (hehe :P), eftersom jag var sjuk den veckan. Då blev han sur som tusan och sa att jag kunde ha ringt honom eller frågat en kompis och sådär (jajaja).

Sen vaknade jag upp av att Leif skakade på min hand något fruktansvärt. Klassrummet var tomt och det enda jag hade framför mig var ett ansikte av vår käre lärare, Leif. En sur Leif. Han förklarade hur jag hade somnat, och ej hängt med på lektionen bla bla bla. Till slut lyckades jag komma upp ur stolen och putta bort Leif lite, och gå tillbaka till skåpen.

Det var väl min dag :D Hur länge sov jag Leo, Lise eller Julia? xD


Ha det jättebra, lycka till på SO-provet imorrn.
Jag tycker jag fått lite kläm på det, men det var inte överdrivet svårt som de flesta andra SO-proven.

Med jättevänliga hälsningar,
Jacob Johansson
\m/(-.-)\m/

Kärlek och Respekt!


- Jag älskar dej, älskar du mej?


Nej kärlek är inte bara mellan man och kvinna, utan man kan även ha kärlek till sina kompisar & sin familj. Kärlek måste inte alltid visas och de måste inte alltid vara massa pussande och sånt, att visa kärlek är ett sätt att visa att man gillar en person och bara för att man säger att man älskar någon så måste de inte alltid betyda att man är kär i den personen man säger de till. Jag tycker att männsikan på vissa ställen visar alldeles för lite kärlek, kolla tex i Irak och dom länderna, där är de bland annat krig för att man har olika tro eller att en man vill styra ett land.

Kärlek handlar även om att visa respekt för varandra genom att behandla alla lika, jag vet att jag själv inte alltid har behandlat alla bra och de står jag för, men som sagt alla kan inte vara perfekta^^ även om de sägs att alla är lika mycket värda. Det ända jag vill tillägga mer med de här är att jag tycker att alla som läser detta ska tänka om dom kan göra något för att vänskapen ska leva vidare.

// Daiz


visa ord

Hej folket :)
Tänkte börja dagens inlägg med lite visa ord från ingen mindre än Amanda.

FÖRDOMMAR

Fördommar är ett utlopp av egna misslyckanden och besvikelser.Den är dessutom ett uttryck för din okunnighet och räddsla, okunnighet om andra människors liv och egenskaper. Därför ska man inte döma allt man ser, säga allt man vet eller tro på allt man hör.

Det gör livet till det bättre :) att helt enkelt inte bry sig så mycket om vad andra människor tycker och tänker!









Puss och kram






"Den vise bygger inget hopp om framtiden och ångrar ingenting i det förflutna"