9/30/2007

Läskigt värre


Nu tänkte jag posta lite photoshop-konst här! Vad tycks?

Meningslöst



Hej Love!

Dagens info-flush, söndag


Spilevink på er!

Jag tänker i detta inlägg klaga på att jag inte kan hitta dagens-ros-vinnare! Åtminstonde är det väldigt svårt. Det betyder ju att det inte sker tillräckligt mycket goda gärningar i vår omgivning! Sorgligt. Jag hoppas at ni tar åt er av den här upprörda, desperata och kärleksfulla protesten! Gör massa goda gärningar eller tipsa mig om folk som gör dom! Så får vi en lite bättre värld. Tjohej!

Tack och hej, kramas med mej!
/Erik

Uppcon

Min helg har varit rätt så intressant, actually. Jag har varit på Uppcon.
(uppsala+convention=Uppcon, Geddit?).
Som ni kanske har sett på linken så är det ett Anime/manga konvent, Sveriges största tillochmed.
När jag kom dit på torsdagen såg jag att det var några som tänkte övernatta där man tar ut biljetter (liek getta life kk?), men dom såg ut ha rätt trevligt med sin vattenpipa och soffa som dom hade släpat dit, anyways, jag åkte till min syster som bor lite utanför Uppsala (Uppcons sovsalar var fullbokade).

Vi åkte till biljett stället vid ungefär kl 9:00-nånting och kön hade redan blivit rätt så jävla lång, och växte snabbt (biljettkassan öppnades 11:00), rätt så drygt var det, önskade att jag hade tagit med mig nått att fördriva tiden med.
Nåja, efter ca 4 timmars köande fick vi våra spiffiga band så bevisar att vi har köpt en biljett.
och jävlar, vad det var trångt bland stånden, men dock fanns det inte mycket värt att köpa, fanns typ bara naruto/bleach/inuyasha och annan crap animé, det ända som jag ville ha men inte hade råd med var hela Hellsing dvd collection box, men annars har jag införskaffat mig en Fullmetal Alchemist klocka (kopia på Edo's pocketwatch) och en kopia på Raito-kuns Death note, spiffy eh?

Right, så efter jag har vart och trängt mig omkring bland allt merchandise och folk så kolla jag deras event schema och såg att dom visade Death note (den med riktiga skådespelare) på en salong så vi gick dit och gissa vad? smockfullt.
Disappoiiintmeeent D: ! så vi gick in i en annan salong där dom visade en random anime - olyckligtvis så pajja den på nått sätt, hur dom nu lyckades med det.. vilket resulterar med att publiken började ett blixt krig med kamror, jävlar vad ont i ögonen man får av det.
Dagen gick över rätt så snabbt.
Lördagen var nog mest amusing p.g.a Cosplay showen

(WIKIPEDIA INFORMATION FÖR DUMMIES OM COSPLAY;
Ordet cosplay är en förkortning av uttrycket "costume play" och är i Japan motsvarigheten till det vi kallar för maskerad. I väst är cosplay enbart relaterat till karaktärer med ursprung i japansk populärkultur men för japanerna innefattar det all sorts kostymering, från medeltid till framtid.
Man kan säga att cosplay är animens och mangans motsvarighet till hängivna Trekkies och Tolkienanhängare. Genom att sy en dräkt efter en karaktär som man tycker om och sedan bära den till ett konvent visar man sin uppskattning och målet är att porträttera karaktären så gott man kan.link)


som var väldigt bra - eller- dom som valde en mer 'unik' animé karaktär var roliga att kolla på annars så sprütade det med Naruto-cosplayers, överallt, såg ett fåtal 'L' och Raito lite mer naruto, bleach, and the list goes on .... jag vill också cosplaya..
anyways, här lite kort på cosplayorz;


kewt<3>
MEGAMAN! hennes dräkt är så poke'able n_n

Seras Victoria från Hellsing, en av dom bästa där, men det kanske är mer för att hon var den ända hellsing Cosplayaren.
L och Raito från Death Note D:

That's it, eller, kanske inte, har massor med mer kort men dom orkar jag inte lägga upp ... eller nått, k? Eventuella sär skrivningar/Fletsatvnningar är inte mitt fel.
oh yeah, epic fails på mig med texten, jag är nu fiende med denna blogg

//Zacharias

haha

checka in min nya pojkvän, Raul.