10/01/2007

Prao - nr.1

Tjena alla mina älskare ;)

Jag ska berätta lite om min Prao på företaget Store-Support som verkligen krossar allt!
För det första så jobbar jag med världens skönaste person som heter Richard som verkligen har skit skön humor, men det kommer vi till senare,
Min dag börjar lite trist går upp vid 06.10 och börjar med att äta frulle och klä på mig sen ställer jag mig vid vägen där min granne Cecilia plockar upp mig och det bär iväg till företaget, väl inne på företaget är alla jätte trevliga verkligen! Nu ska jag få träffa vem jag ska spendera dom närmaste dagarna, - Richard! Vi började dagen med att åka ut och sätta personer i jobb jag frågar i fundersamt: Ska dom verkligen jobba sådära? Richard svara: Dom jobbar som jag säger och sen håller dom käften! med ett leende på läpparna jag dör av garv, senare som kommer Richards assisten Jakob som sätter sig i bilen Richard frågar direkt fick du nå skin på spiken i helgen (fick du något knull) jag dör som vanligt att garv! Senare så åker vi ut och jobbar .. på vägen hem säger han: jag är fan sugen på en bulle (detta var vid 10 tiden) då ringer han kontoret och säger: vi kommer vara lite sena kommer in vid 11 ungefär sen åker vi och sätter oss på ett Cafe och äter Bullar! :D på vägen hem så ser vi en tjej vid en buss station han stannar och tutar och säger: Typisk rysk tjack hora! haha!

Sedan kommer vi in på kontoret jag får jobba med en tjej som heter Helena som är jätte trevlig och hockey intresserad, Dagen flyter på och allt var skit skönt på min första dag hoppas det blir så imorgon ochså,

Ses om ... ett några dagar!
ps. ledsen för all tex, men kan jue inte låta er missa något! :D

Dagens info-prao, måndag

Hej, vad kul att folk har berättat lite om sin prao. Min prao är väldigt bra faktiskt. Det är bland de roligaste personerna jag träffat där och jag har väldigt roligt med alla dessa nördar. Jag leker mest med bilder där och alla är hemskt trevliga. Personalen är häftig.
Jag har käkat koreansk pyttipanna idag. Mums. Sen träffade jag Ebba på tåget hem (Hej Ebba!). Det var mycket trevligt. Ha det väl alla praorare. Ni verkar vara lite nere just nu, men det löser sig säkert :)
Nu ska jag kanske ta och köpa en mobiltelefon!

Tack och hej, kramas med mej!
/Erik @ starring

intersport

haha , min prao har dom skönaste personerna :D
men det var jobbigt, jag e död i mina ben nu, sprungit runt i affären hela dagen

pusspuss

Farbror & Co.

Helvete vilken jobbig dag. Jag är HEEEELT slut i benen och mina fötter bränner. Jag har stått hela dagen och hackat gurka och tomater. Säkert hackat tusen grönsaker. Carla har nog haft kul. Hon har vart ute bland alla folk och bord och pratat och haft sig. Haha, hon börjar en timme senare än mig imon -.- Längtar tills nästa vecka, då byter vi plats. Då ska hon stå i helvetesköket och jag ska ut och ha kul! Haha.
Föresten har jag aldeles för stora typ kock-kläder på mig där. Storlek Large skulle jag gissa. Fult som fan.
Och en av snubbarna som jobbar i köket är fett otrevlig. Han heter typ Håkan. Passa er för honom. Han är nog djävulens son skulle jag gissa.
Aja vi hörs, SNAARKKK...

Arbetsingenjör, dag 1

Hej alla!

Hoppas att ni har hittat ett trevligt ställe att praoa på. Jag valde fel tycker jag nu. Hoppas att det blir bättre eller nåt, för just nu är det tråkigt som fan.

Kl. halv 8 gick jag till min bror, så åkte vi in till stan. Där träffade vi en gammal gubbe som stank svett som visade oss in i något kylarventlations-rum, och där inne blev man döv pga en maskin som lät så högt som in i helvete.
Sen kom vi till hans jobb i Hägersten, TAC.
Där hamnade jag i en kollegas händer, och resten av dagen åkte jag bil och kollade på skolornas ventilationsrum.

Inte roligt alls. Det enda som var schysst var att han lyssnade på Bandit Rock ;)
Hoppas att morgondagen blir liiiiiite bättre, då jag ska vara med min bror hela dagen.
EDIT: Nu har jag fått reda på att dagen kommer vara som igår -.- Nån som vill byta? :o

Ha det bäst, lingon-fest,
Jacob Johansson
\m/(-.-)\m/

Första Praodagen

Godmorgon alla nördar :)
Jag sitter nu här i Daniels stol och väntar tills jag ska åka till praon. Väldigt tråkigt. Jag ska sticka typ 08:10 elr nåt. Iofs måste jag fixa iordning mig snart men intefan orkar nån läsa om det så haha.
Ska åka med nån buss ( OMG VILKEN FAN VAR DET ?.. ) klockan 08.28. Behöver inte 18 minuter på mig men orka stressa klockan 8 på morronen.
Jag har ingen aning om hur det ser ut där jag ska gå av, så det kmr väl bli ett äventyr. ska möta Carla vid nån entré. Vet inte vilken men jag får väl gå runt och leta elr nåt. HAHAHAa...
Justjah, jag skapade en ny etikett, men med tanke på att jag tror att de flesta kmr skriva om praon så kmr den nog bli välanvänd. :)
Aja, hejdå alla muppar, vi hörs väl senare.
Puss hej, trötta praohälsningar från mig! <3