10/03/2007

Dagens info-kaviar, tisdag

Heyhey!

Jag kom på en massa att skriva om idag, men vi får väl se hur mycket jag kommer ihåg.
Det första som jag gjorde idag på praon var att retuchera en "Wunderbaum". Då har man prickat av det från "Saker-jag-måste-göra-i-mitt-liv"-listan.
Sen så har jag ätit en Lyxig varmkorv idag. Jag tyckte också att det lät konstigt när jag hörde det, men den varmkorven var lyxig och väääldigt god.
Resten av dagen har jag mest lekt med den mäktiga datorn som jag har blivigt tilldelad.
På vägen hem från stan såg jag en tjej som hade utseende och röst nog att vara en transvestit, men jag tror inte det...
Aja, nu ska jag ringa till Jennifer och kolla vad som händer med skoltröjorna igentligen.

Tack och hej, kramas med mej
/Erik

Juste jag har fått en mobil nu också! Tjohej. Så nu är det 073 622 46 21 som gäller!

Prao

Nu när jag har läst det här så tycker jag att alla verkar ha det tråkigt på praon (utom Carla) och på praon ska man väl ha roligt eller? kanske inte roligt men inte då tråkit som vissa verkar ha haft det.

Jag praoar i alla fall på RCO (dom tillvärkar typ kådlås och sådant) och det är roligt trots att uppgifterna inte är det :(. dag 1 fick jag bygga 160 solonoider (vet knappt själv vad det är) dag 2 fick jag bygga om 35 ??? och göra 100 rullar men elkabel och idag så fick jag börja med att STÄDA en hylla med hur konstiga saker som hälst och sen fick jag börja med att kolla så att kådlås fungerar (blev ej klar så jag får nog fortsätta med det i morgon). Juste jag höll på att glöma en sak, dom ville att jag skulle lära mig hur deras systen fungerade så dom gav mig 2 häften (typ 100 sidor/st) som jag skulle lära mig. Det var omöjligt för att jag fattade inte ett ord av vad som stod där (han ca 2 sidor i det ena). Men nu börjar jag låta som alla andra, det var inte bra :(. innan jag slutar sktiva så ska jag bara säja att det som gör min prao rolig är mina "arbetskollegor" som är jätte snälla och ganska roliga!!!!!

Arbetsingenjör, dag 3

Tjatja!

Denna dag är faktist den värsta hittils.

1. Går upp klockan halv 6.
2. Åker till jobbet med min bror.
3. Får följa med Tobias istället för min bror.
4. Får stirra in i en vägg och inte göra något alls från klockan 08:00-11:00 - 3 timmar.
5. Äter en äcklig buffé bestående av en 'grillmeny' som innehöll 2 olika sorters stekt kött och falukorv identiskt med skolans (kokta inuti, kolbrända uanpå).
6. Får åka bil med Tobias till Kista till en förskola. I källaren stank det apa och vi var där i cirka en halvtimma.
7. Vi åker tillbaka till huvudkvarteren, TAC Svenska AB.
8. Här sitter Tobias och gör om något som han råkat radera, och jag stirrar in i väggen under cirka 1-2 timmar, tills min bror kör hem mig.
9. Nu ska jag passa min brors söner >.<

Detta är exakt det jag gjorde i måndags, igår, och antagligen kommer göra under hela praoperioden.

Nu har jag fått veta att min kompis, Casper, har blivit tagen av polisen pga kreditkortsstöld, och polisen har pratat med honom. Han riskerar 2 års fängelse, och han har redan avtjänat 1 tidigare.

Så vi får se hur det går.
Ett nedstämt inlägg, jag vet.

Jacob Johansson,
\m/(-.-)\m/