10/24/2007

FN, Unplugged-konserter & Danser

Idag är det ju som ni kanske har förstått, FN-dagen. Jag tänker inte rabbla upp en massa tråkig information, för den har ni ju redan fått höra av Leif Olson, vår käre nya musiklärare, under den underbart vackra FN-konserten i skolans aula.
.
"Klockan 10 är det FN-dagen"
/Nathalie
.
Hoppas att ni gillade unplugged-konserten mycket, jag spelade väldigt lite men det berodde på musikvalet. På Lucia-konserten kommer det vara mycket mer drag sägs det! Då kommer jag be om ett riktigt akustiskt trumset också. Jag och Erik har lite planer för skol- samt julavslutning och andra evenemang, men det får ni se i framtiden. Kom gärna med förslag på vad vi ska öva in och spela på konserterna! Just det - vi söker fler musiker (t ex gitarrister, pianister, basister) samt manliga sångare. Anmäl ditt intresse! :D Don't be shy!
.
"Pannkaka, pannkaka"
/Jacob
..
Och sen var det ju det här med dansen. Vals, bugg och foxtrot. "Pannkaka, pannkaka" brukade jag säga till Carla rätt så mycket när vi övade in takten till valsen. Foxtrot var tydligen den vanligaste dansen idag, men från min aspekt den konstigaste. Långt, Långt, Kort, Kort. Det blev lite knasigt efter en stund.
Den absolut roligaste dansen var ju bugg. Julia och jag dansade som galningar. Stegen var olika för 'damer' och 'herrar' och det var lite svårt att komma tillbaka till grundstegen efter man har gjort ett snurr och så. Jimmy och Nathalie dansade ju riktigt grymt! Det gillar vi! Jag hörde även att David dansade jättebra, och det älskar vi ju också, gör vi inte?
.
"Får jag lov?"
.
Det var nog allt jag hade att säga för dagen. Tack för att ni läst, tack för att ni kollade på konserten och tack för att jag fick dansa med er som jag dansade med. Det var riktigt roligt!
.
.
Med jättevänliga hälsningar,
Jacob Johansson & Erik Collinder
.
Ps. Dansa bara inte ihjäl er imorgon, ni som skall till Viksjöskolan och göra det. Skulle vara ungefär 11 huvuden som skulle dit men nu verkar det inte vara många.