9/16/2007

Månadens sämsta inlägg!

Eftersom att vi utser månadens bästa inlägg, så vi ju såklart också utse månadens sämsta inlägg!
Beware! Du kan bli utvald!

CS är nördigt, men också coolt

Filosofiska visdoms-ord från Erik och en blivande skribent:

Blivande skribentens (Jimmys) visdoms-ord: "Klockren HS!"

Eriks visdoms-ord: Man kan inte göra annat än att beundra personer som så hängivet ger sig till ett intresse, så att man använder uttryck från det i sin vardag.
Exempel: Jimmy prickar en stackars sjua i huvet med en sten. "Såg ni grabbar! Klockren HS!"
Så nördigt och så ballt. Det är så coolt att ha ett intresse som man är så jävligt intresserad av. Det är bara töntigt att vara likgiltig hela tiden och tycka att allt annat är töntigt. Så fortsätt att vara faschinerade, fortsätt att vara nördiga!

Tack och hej, kramas med mig
/Erik

Månadens inlägg!

Efter som att bloggen här har fått så många skribenter så tänker jag från och med nu hålla en tävling: Månadens topp-inlägg! Det är mycket ärofullt att få ett sånt pris, så jag hoppas ni skriver mycket bra för att kunna införskaffa ett sånt här pris! Jag utser vinnaren på sista dagen i månaden, varje månad. Det som krävs av ett "Månadens topp-inlägg" är att det är underhållande, unikt, och nytänkande! Vinner man så får man en sån här pokal vid sitt "topp-inlägg":


Må bäste banan-försäljare vinna! Asså skriv vackra brev och så.
/Erik

Nytt syster-arkiv!

Japp, nu har jag gjort i ordning ännu en blogg! Fast den kommer användas som en arkiverings-sajt mest. Där stoppar jag de bästa och tidlösa inläggen. Har ni tur nån gång hammnar kanske just ert inlägg där! Jag rekommenderar er att besöka den:

Tidlösa omgivnings-analyseringar

Bråk på Källtorp


Tjohej klockan är mycket och jag trött, så det blir inte så mycket text bara en jätte-fin serie

Hoppas ni gillar
/Erik

Erik förklarar

Nu har MIN blogg blivigt översållat med ANDRA människors inlägg, vilket jag inte kan låta ske! Så därför måste jag skriva några nyttiga saker som sakta men säkert kan göra universum till en bättre plats att existera i.
Idag ska vi prata om olika stadium av glädje. Man kan nämligen ta sin glädje och göra om glädjen till siffror eller diagram.
Jag tänkar att man, i vanliga fall, kan räkna med 10 olika nivåer av glädje. Exempel: nivå 1 = neutral, nivå 10 = obeskrivlig hyper extas. Så klart så kan man ha mer än 10 och under 1 men jag hoppas ju för guds skull att ni inte hamnar under neutral. Och dessutom ska vi ju prata om glädje inte sorg.
Så jag har gjort i ordning en slags "glädje-till-siffra"-nyckel så att ni kan mäta eran glädje.

Här är nivåerna som används i vardagen:

1. Neutral
2. Smått positiv
3. Lycklig
4. Glad
5. Prima-ballerina
6. Väldigt glad
7. Otroligt glad
8. Jävligt sjukt lycklig
9. Känns som om hela din person ska explodera av välbehag
10. Obeskrivlig hyper extas

Överskrider du någon av dessa nivåer så har ni vunnit på lotto, fått er livs kärlek besvarad, eller så är du full. Om mäter mot den här skalan och du märker att du närmar du dig nivåer runt 17-20 så borde du kolla på en dokumentär eller mosa en ekorre, för att dra ner på glädjen lite. Annars kan din hälsa skadas!
I övrigt skulle jag vilja rekommendera att vakna med en nivå på minst 3-5, och sen jobba sig uppåt. Jag skulle också vilja påpeka att det är tänkt att den här bloggen ska kunna höja din glädje med 2-4 nivåer.

Sådär nu vet ni lite mer om glädje. Surfa lugnt till nästa gång
/Erik Collinder, over and out!

Bönor är så roliga att klämma på

Okej här får ni en länk till nått av det skummaste jag sett. Hysteriskt roligt! Det är bara att klicka sig fram genom animationen.