10/04/2007

Sjuk :O

Godmorgon
Vet att ni har sett fram emot mitt underbara inlägg.
De senaste två dagarna har jag vart sjuk. Hostat och inte haft nån röst och vart förkyld med mera. Och det är ju jävligt nice att jobba i köket på en restaurang om man hostar hela tiden, elr vad tkr ni? :)
Men jag planerar att gå dit imon. Längtar faktiskt, konstigt nog. Även fast hon är så jävla dum i huvet. Jävla Jennifer fitta -.-
Aja, ska inte tråka ut er mer :)
Godmorgon, godmiddag, godkväll, godnatt <3

Dagens info-hamburgare, torsdag


Ugh!

Jag läste tidningen idag på tåget, och så ser jag den här rubriken: "Katie Melua vill inte bli känd".
Fatta vad taskiga tidningen är mot Katie Melua! Det är ju direkt så att de hjälper henne med hennes okändisskap, på det där viset.
Här är lite häftiga länkar om man vill jävlas med någon person, ge kärlek till någon person eller hylla någon person

www.aninote.com

Helt underbart. Typ. Hoppas att ni gillar nya blog-bannern. Fast jag hoppas på att kunna byta ut den mot något häftigare snart.

Davids inlägg om kärlek vinner månadens inlägg. Det var väldigt fint. Speciellt efter som att David inte är den typen av person att skriva något sånt. Därför är vi extra glada att han delar med sig av sina kärleks-kunskaper här. Han kommer att få en vacker pokal vid sitt inlägg.
Förlåt Nathalie och Amanda, ni kommer istället få en speciell kärleksstämpel på era inlägg.
Sen är det kul att bloggen precis nått över 500 "besökare". Underbart faktiskt.
Jag hoppas alla njuter av praoen. Det gör jag.

Tack och hej, kramas med mej
/Erik

Arbetsingenjör, dag 4

Tjatja!

Min dag har varit mycket bättre än alla de andra!
Har fått göra lite mer, min bror försov sig som skulle skjutsa mig dit, plus han som jag skulle vara hos, Tobias, också försov sig ungefär en timme vardera.

Tobias och jag har blivit mycket bättre polare nu, så vi snackar mycket mycket mer och lyssnar på Bandit i radion i bilen <3

Sen tog jag tunnelbanan från Telefonplan eller va f*n det hette, till T-Centralen. Därifrån pendlade jag till Sthlm Södra och överaskade min mor på jobbet. Där fick jag jobba lite, men man får ju lön :D Skrev ner ca 250 mailadresser i ett Excel-dokument har jag för mig.

JUSTE! Idag är det KANELBULLENS DAG! Det firade vi med att jag fick dra ut på stan' och köpa 7 stycken bullar till hela kontoret. Det slutade med att jag inte hittad några, allt var slut :(

Då ringde mor min till SÖS, Södersjukhuset, som ligger alldeles bredvid kontoret. Där fanns Pressbyrån med LOADS of gottiga bullar! Så det fikade vi på, gott som satan (och hans moster, hihi).

Det var ungefär min dag hörrenini!

Ha det bäst! Imorgon ska jag hem till min käre kompis som fyllde 15 för ett par dagar sen, och sen kan man ju inte bärga sig till på lörda :P

Jacob Johansson

\m/(-.-)\m/