9/17/2007

Måndagkväll

Hej alla människor :) Just nu är klockan 23.00 och det är Julia som skriver.
Har precis suttit och läst igenom de flesta inläggen, och kom på att man kan verkligen skriva om vadsomhelst. Men trots det så kommer jag inte på ett piss :) Jag är på ultrabra humör men är väldigt trött. Imon har vi nån mattegrej att lämna in, och så nån no grej. Jag som inte gjort nåt av det kommer väl sitta uppe tills klockan tre. Och så kommer jag försent imon bitti. Men det är väl så det ska va eftersom det alltid blir så.
Jag sitter spänt och väntar på att ännu en låt av min käre pojkvän ska bli klar. Just denhär ska nämligen handla om mig och han säger att det han gjort änsålänge är väldigt bra. Jag älskar Daniel! Ska skriva det i varje inlägg, att ja älskar honom. Så var beredda!
Men nu tyvärr så säger mina päron att jag måste gå och lägga mig. Så precis som dom säger så ska jag sätta mig i mitt rum och titta på tv och äta godis :) .. och göra läxor. ush.
justjah, föresten, DET ÄR TISDAG IMON :D ( musikfördjupning <3 )

aja god natt allt trevligt folk önskar CHULIAW :D <3

Djurgården måste vinna!

Okej så här är läget! Om Djurgården förlorar Trelleborg ikväll, så tänker Love skära halsen av sig. Så därför måste vi alla hålla tummarna för att Djurgården vinner! Jag hejjar inte på nått lag alls i vanliga fall, men nu är det ju viktigt!

Hejja Djurgår'n!

(Meningslösaste inlägget hittils)

Varning för Rhinoviruset, även kallad Jacob!

Prosit på er allihopa!

"Förkylning är den vardagliga, sammanfattande benämningen på infektioner som drabbar de övre luftvägarna och näsans slemhålor."
Detta är jag drabbad av idag. Vem vet, jag kanske har det mer under veckan.

I morse vaknade jag klockan sju på morgonen av den eländiga ringsignalen och tryckte som vanligt på 'snooze'-funktionen. Nio minuter senare ringer klockan igen alltså. En timme senare knackar det på dörren och mor min väcker mig. Jag ska nu dra inom en halvtimma.
Min näsa var helt, ja ni vet nog, och som pricken över I't - mer trevligheter.
Till skolan går man och det är ju förfan storm nuförtiden. Håret såg ut som Albert Einstein och tröjan blev blöt av alla träd som lyckades skaka av sig några vattendroppar på mig.
I alla fall, när jag kom fram till skolan behövde jag bara cirka tio minuter på mig att känna mig sjuk och Matte-Mats och Linnéa tipsade mig om att gå hem.


Visste du att man ej får
förkylning pga kyla?
Läs mer på Wikipedia.

Nu sitter jag här, har precis kollat på första Sagan om Ringen filmen, men lyckades somna på grund av uttråkhet. Om ni inte visste det så har jag nog sett den där filmen ungefär trettioelva gånger för mycket.

Ha en trevlig dag, vi syns kanske imorgon!
Som sagt: varning för rhinoviruset, som orsakar förkylning, så akta er för mig!

Med ovänliga förkylningar
Jacob skribent

Dagens info-kaka, måndag

Okej är på tänker jag införa ännu en sak! Dagens information helt enkelt. Varje dag så skriver jag ett inlägg som ser ut som nått i den här stilen.
Först och främst vill jag tacka love för sjussen hem! Det var varm-hjärtat gjort av dig.

På vägen till skolan så såg jag en graffiti-tag som löd så här: "Gon-genitals". Syftar man då på "Försvunna könsorgan"? Alltså ett felstavat "Gone" och "Genitals" = genitalier/könsorgan. Om det gjorde det så måste jag säga att det var en unik graffare som skrev det där. Äntligen!
Sen så ska jag rapportera att Magnus Persson nu mera är/kallas Frank Porrson. Detta på grund av följande:

Frank - Efter som att... det vet jag faktiskt inte. Det kanske bara var mer passande.

Porrson - Efter som att en anonym källa uppger sig ha hittat ca 20 porr-filmer under Magnus säng.

Sen så ska jag berätta att nån snubbe har öppnat ett "Lanar-ställe" i Folkets hus. Vi var där idag. Det är lite... stökigt, men dom kommer nog igång. Man kan få 6 timmar gratis om man går ditt nu på momangen. OBS! Det var ett väldigt data-nördigt plejs! Det roligaste med stället är att det ligger mitt i Bollinder-muséet.
Sådär ja! Ett onödigt inlägg, (som vanligt) men solen lyser iallafall.

Tack och hej, kramas med mig
/Erik