9/19/2007

Klass 9e!


Ni som inte känner till klass 9e kanske har lite problem, men nu tänkte jag vara snäll mot er och berätta lite om våran klass.


Som i alla klasser så finns de nördar, mobboffer och dom sköna såklart.

Våra mobboffer är faktiskt ganska nya, dom kom och satte skräck i våran klass nu efter sommaren( HT 07)

de var inget possitivt!

En utav dom liknar nästan en kille fast hon e tjej, tror jag ialf.

En e totalt äcklig och pluggnörd.

En vill jag inte vara taskigt mot men hon går faktiskt ganska roligt.

Den sista är ful och försöker täcka de med typ 7liter smik i skallen, på lågstadiet åt hon kludd från strumporna och fick en sen i skallen, kanske är däför hon är som hon är^^

Nu till pluggisarna Mange o Markus. Dom verkar verkligen tycka att de är kul att plugga, en lektion kan ta slut men dom sitter kvar ungefär 15min efter att alla andra har gått, snacka om att ha ett liv.


Nu till oss som jag tycker är dom mest "normala". Vi är ett kill gäng och e tjej gäng, men ibland verkar de lite som att de finns två tjej gäng i ett och samma gäng. Nämner inga namn men jag tror en del som läser detta förstår vad jag menar ^^

Killarna då. Lillis, killen som kan allt och som kan bakåtvålter dessutom. Killen har alltid alla rätt på alla prov, nästan ialf.

jag orkar inte direkt nämna alla men lillis var jag bara tvungen att skriva om, de är ju trots allt han som äger bloggen (a).

En sak som är värd att nämna är nog David (jag), jimmy, leo, love och mange. De händer rätt ofta att vi terrar leo lite som sedan från något slags utbrott och som ber mange att hjälpa till lite, ( mange och leo är dom "stora" i klassen)

Men de slutar ofta med att leo ger sig efter att jimmy har gjort sitt "nackgräpp" på leo och mange brukar inte fortsätta själv.

De var nog de som var de som var de viktigaste om klass 9e men jag har säkert missat lite, men ialf ha en bra dag.


// Daizen ;)

Inga kommentarer: